Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Marea - интериор`

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

после да кажеш как светят че и аз отдавна искам да слагам ксенон там

Коментар

benzol написа:
      после да кажеш как светят че и аз отдавна искам да слагам ксенон там
      Пробвах ги преди да ги сложа и светеха доста добре, но имай предвид, че съм си потбрал двата халогена с най-малко точици от камъчета.Избрах ги из между нат 20 броя. Пробвах ги, а след това пробвах и халогени, които бяха доста бити от камъчета и разликата е огромна.Пробвах ги и на пътя и съм много приятно изненадан, но ако си слагате ксенон там, моля центровайте си халогените, че в противен случай ще падне адското заслепяване.

Коментар

те се регулират от това черното под тях нали ? и на къде се мърдат само на горе и долу нали така

Коментар

benzol написа:
          те се регулират от това черното под тях нали ? и на къде се мърдат само на горе и долу нали така
          Нагоре и долу от черният винт, а страничното регулиране става със завъртането на цялата шапка под винта.

Коментар

Колеги някои да има представа , колко кожа ще ми трябва , за тапициране на 4- те кори на вратите на Fiat Marea , защото сегашният плат се отлепил и стои много грозно?И някои знае ли някои интернет магазин за изкуствена кожа
            Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
            Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion

Коментар

Колега lithrone, ще обясниш ли как става номера с копчето за аварийните?
              Fiat Bravo 1.6 16V '99
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              ------------------------------------------------------------
              Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

Flaidas написа:
                утре ще постна снимка моето къде съм го сложил (над монетника) в смисъл ако ти е ELX а не HLX

Коментар

iveto_87 написа:
                  Колеги някои да има представа , колко кожа ще ми трябва , за тапициране на 4- те кори на вратите на Fiat Marea , защото сегашният плат се отлепил и стои много грозно?И някои знае ли някои интернет магазин за изкуствена кожа
                  Само за меките части ще ти стигне квадрат и половина.
                  Flaidas написа:
                  Кабелите ги удължих. В конзолката където е копчето в момента, пробих отвор. От централната конзола ползвах леглото на копчето и го позиционирах на мястото му, след което заздравих със смола и стъкломат. Леко китнах и боядисах. В последствие реших да облепя с фолио.

Коментар

Малко е стара темата(даже доста),но все пак, някой знае ли колко кв.м. кожа или плат ще ми трябват за салона на фиат браво или по точно за седалките(предни+задни)?

Коментар

Working...
                    X